De mening van IC-experts
Luister naar onze experts
Early Mobility

David McWilliams, adviserend fysiotherapeut Intensive Care bij het Queen Elizabeth ziekenhuis in Birmingham, UK, geeft zijn visie op vroegtijdige mobilisatie op IC-afdelingen

ARDS Management

Professor Massimo Antonelli, voorzitter van de afdeling anesthesiologie en intensive care van het A. Gemelli University ziekenhuis in Rome, Italië, gaat in op een aantal feiten en cijfers over ARDS-patiënten

Healing Environment

PD Dr. Thomas Iber, medisch directeur, en Anke Windischmann, hoofd van de IC-afdeling van de kliniek Mittelbaden Baden-Baden Balg, Duitsland, vertellen wat een healing environment voor hen betekent.

Early Mobility
 

"Op basis van onderzoeksresultaten weten we dat vroegtijdige en consistente mobilisatie significante verbeteringen oplevert voor de resultaten van de patiënt."

- David McWilliams

Voordelen van vroegtijdige mobilisatie op IC-afdelingen

David McWilliams, adviserend fysiotherapeut Intensive Care van het Queen Elizabeth ziekenhuis in Birmingham, UK, geeft zijn visie op vroegtijdige mobilisatie op IC-afdelingen en bespreekt de voordelen voor patiënten, zorgverleners en de instelling, en ook de uitdagingen waarmee ziekenhuizen te maken hebben bij de implementatie van programma's voor vroegtijdige mobilisatie.

Getinge kan u in elke fase van uw programma voor vroegtijdige mobilisatie ondersteunen met een complete oplossing voor mobilisatie 'in en uit het bed', met het Citadel-bed, de Maxi Transfer Sheet, Sara Combilizer en passieve en actieve tilliften. Ons gespecialiseerde verkoop-, service- en trainingsteam kan u de optimale oplossing voor uw instelling aanbieden.

ARDS Management
 

"Moderne IC-afdelingen hebben een scala aan mogelijkheden voor het ondersteunen van ARDS-patiënten, zodat optimaal kan worden ingespeeld op de condities en de ernst van de aandoening om betere resultaten te behalen."

- Professor Massimo Antonelli

ARDS-patiënten – nog steeds een uitdaging op de IC

Professor Massimo Antonelli, voorzitter van de afdeling anesthesiologie en intensive care van het A. Gemelli University ziekenhuis in Rome, Italië, gaat in op een aantal feiten en cijfers over patiënten met ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome) en legt uit welke weg de ernstig zieke patiënten op IC-afdelingen afleggen.

Getinge kan u in elke fase van de zorg voor ARDS-patiënten ondersteunen met een complete oplossing, van ventilatoren zoals de geavanceerde SERVO-U, bedden en hulpmiddelen voor vroegtijdige mobilisatie, een ECMO-systeem, geavanceerde bewakingsapparatuur tot en met een volledig gespecialiseerde verkoop- en serviceafdeling met ondersteuning van trainers.

Healing Environment
 

"Het belangrijkste voordeel voor de patiënt in een healing environment is de vermindering van stress, waardoor er minder farmacologische sedatie nodig is, en in elk geval een vermindering van psychische stress, met name delirium."

PD Dr. Thomas Iber

Goed doordachte, geavanceerde IC-afdelingen bieden voordelen voor zowel personeel als patiënten

PD Dr. Thomas Iber, medisch directeur, en Anke Windischmann, hoofd van de IC-afdeling van de kliniek Mittelbaden Baden-Baden Balg, Duitsland, vertellen wat een healing environment voor hen betekent en wie er baat heeft bij een goed doordachte, geavanceerde IC-afdeling, en delen hun ervaringen over het werken in een dergelijke helende omgeving.

Getinge verkoopt, installeert en ondersteunt niet alleen met apparatuur voor op uw IC-afdeling, maar kan ook uw partner zijn bij het ontwerpen van een healing environment. Met maatwerkoplossingen die aansluiten op de individuele wensen van iedere klant, kunnen we specifieke kamerindelingen leveren, uitgevoerd in natuurlijke kleuren en afgewerkt met hout en warme materialen, gecombineerd met stimulerende prints op de wand en een geavanceerd lichtconcept. Door dit aan te vullen met de nieuwste plafond units creëert Getinge de meest flexibele en ergonomische werkruimte die bijdraagt aan een healing environment.